En tyst marsch

Klicka på bilden för att komma till SOS-Racisme.org

I dag kommer det att hållas en tyst marsch i Paris, det är organisationen SOS Racisme som anordnar den tillsammans med en judisk studentorganisation och två andra organisationer. Den börjar klockan tre och det väntas bli väldigt mycket folk.

Jag ska ut och titta på marschen och jag ska även göra ett inslag till Rapport om den, men den här gången ska jag faktiskt ha fotograf!

Vanligtvis fotar jag själv, men eftersom det kan bli ganska stökigt när det blir stora folksamlingar så sa jag till min chef på SVT att jag tyckte det var ett jobb där man bör vara både en reporter och en fotograf. Därför ska Hannes följa med och filma och vara fotograf under marschen. Dreamteam!

Se resultatet i Rapport ikväll 19.30

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s